Τελετή Ορκωμοσίας

Ανακοινώνονται στους/στις φοιτητές/τριες του Τμήματος Ψυχολογίας που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα σπουδών τους με επιτυχία στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 και έχουν καταθέσει αίτηση ορκωμοσίας ότι:

  • Σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. Πρωτ. 6579/18-06-2020 εγγράφου της Πρυτάνεως του Παντείου Πανεπιστημίου και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 115744/Ζ1/4-9-2020 (ΦΕΚ 3707/τχ Β΄/4-9-2020): «Λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους» ανεστάλησαν όλες οι τελετές του Παντείου Πανεπιστημίου.

  • Η παραλαβή των αντιγράφων πτυχίων από τους ενδιαφερόμενους (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και διδάκτορες) θα πραγματοποιηθεί καθημερινά 10.00-13.00, από τη Δευτέρα 25-01-2021 από την θυρίδα της Γραμματείας του Τμήματος.

  • Οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν (οι ίδιοι) τα πτυχία τους από την Γραμματεία του Τμήματος χωρίς την ύπαρξη συνοδών μελών με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή από οικείο τους πρόσωπο με εξουσιοδότηση ή θα αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (με έξοδα του παραλήπτη) αφού θα έχει προηγηθεί συνεννόηση, με την Γραμματεία με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ). Ως ημερομηνία ορκωμοσίας θα αναγράφεται η ημερομηνία που θα ορίσει το Τμήμα.

  • Οι απόφοιτοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ αίτηση για εκτύπωση μεμβράνης. Σχετικές αιτήσεις θα κατατίθενται ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ


Παραλαβή πτυχίων 

αποφοίτων ΠΠΣ που ολοκλήρωσαν στην εξεταστική του Ιουνίου, ΠΜΣ, Διδακτόρων 

 λόγω αναστολής όλων των τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου


  

Σας υπενθυμίζουμε ότι, η παρουσία σας στην Τελετή Ορκωμοσίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την λήψη του πτυχίου σας.

Σύμφωνα με το τελετουργικό του Πανεπιστημίου, προηγείται ενδυμασία με την τήβεννο του Ιδρύματος, για το λόγο αυτό παρακαλείσθε να έρχεστε από τη Γραμματεία του Τμήματος τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη και να έχετε μαζί σας Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.


Δραστηριότητες του Τμήματος

Συνέδρια - Ημερίδες - Σεμινάρια

​Δημοσιεύσεις – Βιβλία Μελών ΔΕΠ

Προσκεκλημένες Ομιλίες

Εξωτερική αξιολόγηση του Τμήματος Ψυχολογίας

 

Επικοινωνία - Contact

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα

136, Syngrou Av., Athens 17671, Greece 

Ώρες υποδοχής Γραμματείας- Admission hours:

Τρίτη 10:00 - 13:00   -   Thursday 10:00-13:00

Email: psych@panteion.gr