Ανακοινώσεις Μαθημάτων

 


 Την Τρίτη 14/4 ώρα 3- 6μμ θα γίνει αναπλήρωση διδασκαλίας, του μαθήματος Εισαγωγή στην Ψυχολογία της Υγείας


Ανακοίνωση για το μάθημα "Νευροψυχολογία"
Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,
σας στέλνω παρακάτω τον σύνδεσμο για το μάθημά μας (τέταρτο κατά σειρά) αύριο Πέμπτη, στις 11:00.
Ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερα αυτή τη φορά. Και πάλι σας συμβουλεύω να μην μπείτε από τα κινητά σας αλλά από υπολογιστή.
Να είστε όλες/οι καλά
Κώστας Πόταγας

Νέο Link για το μάθημα Ψυχοπαθολογία του Βρέφους του παιδιού και του εφήβου

https://meet.lync.com/o365.uoa.gr/akalyva/AJ8IVU3J


Τρίτη 7/4/2020: Οδηγίες για τη διδασκαλία του Μαθήματος "Ψυχοπαθολογία του βρέφους, του παιδιου και του εφήβου"


Καλούνται οι φοιτητές/τριες να μπαίνουν τακτικά στο eClass για να βλέπουν οι ίδιοι τις ανακοινώσεις/μηνύματα με τα links για προγραμματισμένα τηλεμαθήματα και ότι άλλο ανακοινώνεται από τους Διδάσκοντες στο eClass, γιατί δεν θα τους έρχεται πάντα ειδοποίηση στο προσωπικό τους μέιλ.


Επειδή ο Καθηγητής Ι.Κατερέλος, λαμβάνει μήνυμα περί υπέρβασης του δεσμευμένου χώρου στο eclass (quota excess), παρακαλούνται οι φοιτητές  του τμήματος να κοιτούν περιοδικά το eclass.


Το μάθημα Βιοηθική και Δεοντολογία της Υγείας στις επιστήμες του ανθρώπου θα διεξάγεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εξ αποστάσεως διδασκαλίας την Τρίτη στις 6:00 μ.μ. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε τακτικά τη σελίδα του μαθήματος στο eclass για περαιτέρω ανακοινώσεις και εκπαιδευτικό υλικό.


Ανακοίνωση για το μάθημα "Νευροψυχολογία"
Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές, σας στέλνω παρακάτω τον σύνδεσμο για το μάθημά μας (τρίτο κατά σειρά) μεθαύριο Πέμπτη, στις 11:00.
ελπίζω να τα καταφέρουμε και καλύτερα αυτή τη φορά. Μάλλον να σας συμβουλεύσω να μην μπείτε από τα κινητά σας αλλά από υπολογιστή.
Να είστε όλες/οι καλά
Κώστας Πόταγας 

Διαλέξεις του μαθήματος Εγκληματολογική Ψυχολογία: Σύγχρονα θέματα Ψυχοϊατροδικαστικής


Πληροφορίες για τη διδασκαλία του μαθήματος Ψυχοπαθολογία του βρέφους, του παιδιού και του εφήβου,     https://meet.lync.com/o365.uoa.gr/akalyva/37DTGF6Q  


Αναπλήρωση: Εργαστήριο Ενδυνάμωση και Συνηγορία (02/04/2020) ΑΥΤΟΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Thursday, 18:00-21:00 
Meeting Link: https://meet.lync.com/panteiongr-panteion/st.stylianidis/RN2L8F3P


Δευτέρα, 30-3-2020 στις ώρες μαθήματος 18:00-21:00 θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή συνάντηση μέσω skype για το Σεμινάριο Δυνητοποίησης ΙΙ, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο 
https://meet.lync.com/panteiongr-panteion/kkoski/D112Z1DX  . Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εγγραφή στο e-class

Δευτέρα, 30-3-2020, στις ώρες μαθήματος 15:00-18:00 θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή συνάντηση μέσω skype για το μάθημα της Κυβερνοψυχολογίας ΙΙ, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο https://meet.lync.com/panteiongr-panteion/kkoski/4SB20T7IΘα πρέπει να πραγματοποιηθεί εγγραφή στο e-class

το μάθημα "Σχέση θεραπευτή-θεραπευόμενου στο κλινικό πλαίσιο" θα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με το λογισμικό Skype for business basic για το χρονικό διάστημα που θα χρειάζεται. Το πρώτο μάθημα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 1/4/2020 στις 15.00, Ο σύνδεσμος της διάλεξης για την Τετάρτη 1/4/2020 είναι ο εξής: https://meet.lync.com/panteiongr-panteion/v.yiotsidi/74HIGXG3


Οι φοιτητές/τριες του ΕΜΠΟ και άλλων Τμημάτων του Παντείου Π., πλην της Ψυχολογίας, που έxουν πάρει το μάθημα Ψυχολογία των Διαπροσωπικών Σχέσεων ΙΙ ως Ελεύθερη Επιλογή δεν θα πρέπει να εισέρχονται στο e-class με τους κωδικούς Uregister αλλά, μένοντας στην Αρχική σελίδα του open e-class να επιλέγουν με κλικ το εικονίδιο "67 ανοιχτά μαθήματα". Κατόπιν από τον κατάλογο των Τμημάτων με ανοιχτά μαθήματα που ανοίγει πρέπει να επιλέγουν Ψυχολογίας > Προπτυχιακό > Ψυχολογία των Διαπροσωπικών Σχέσεων ΙΙ. Με τον τρόπο αυτό έχουν πρόσβαση στις ανακοινώσεις του μαθήματος, στις διασυνδέσεις (link) παρακολούθησης και στο υποστηρικτικό υλικό.


ΝΕΥΡΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ  https://meet.lync.com/panteiongr-panteion/c.potagas/BH6ZXUVF


 Οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα «Κοινωνική Ταυτότητα και Διομαδικές Σχέσεις» παρακαλούνται να υποβάλουν άμεσα αίτημα εγγραφής στο e-class ώστε να έχουν πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος και να λαμβάνουν τις ενημερώσεις της διδάσκουσας Αλ. Χαντζή. Το μάθημα θα ξεκινήσει Πέμπτη 2/4 και οι φοιτητές/τριες θα βρουν διαθέσιμες στο e-class τις σχετικές με το μάθημα πληροφορίες (και τρόπους επικοινωνίας με τη διδάσκουσα).


Οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα «Στερεότυπα» παρακαλούνται να υποβάλουν άμεσα αίτημα εγγραφής στο e-class ώστε να έχουν πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος και να λαμβάνουν τις ενημερώσεις της διδάσκουσας Αλ. Χαντζή. Το μάθημα θα ξεκινήσει Δευτέρα 30/3 και οι φοιτητές/τριες θα βρουν διαθέσιμες στο e-class τις σχετικές με το μάθημα πληροφορίες (και τρόπους επικοινωνίας με τη διδάσκουσα).


Την Πέμπτη θα γίνει η εξ αποστάσεως διδασκαλία του μαθήματος Νευροψυχολογία. Καλείσθε να εγγραφείτε στο e-class του μαθήματος


Διαλέξεις Εργαστηρίου Ενδυνάμωσης και Συνηγορίας


Οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα Ψυχολογία των πολυπολιτισμικών κοινωνιών και της μετανάστευσης παρακαλούνται να υποβάλουν άμεσα αίτημα εγγραφής στο e-class ώστε να έχουν πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος και να λαμβάνουν τις ενημερώσεις της διδάσκουσας. Το μάθημα θα ξεκινήσει αύριο και οι φοιτητές/τριες θα βρουν διαθέσιμες στο e-class τις σχετικές με τη διάλεξη πληροφορίες (ώρα διάλεξης, λινκ, οδηγίες σύνδεσης).


ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ Το μάθημα «σεμινάριο υποστήριξης πτυχιακών εργασιών» απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους φοιτητές/τριες που βρίσκονται στο στάδιο εκπόνησης της πτυχιακής εργασίας τους. Οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα παρακαλούνται στο αίτημα που υποβάλλουν στο e-class να αναφέρουν το έτος σπουδών και να διευκρινίζουν ότι έχουν αρχίσει την πτυχιακή εργασία τους.


Για το μάθημα "Αναπτυξιακή προσέγγιση της εκπαιδευτικής ψυχολογίας" 1η συνάντηση με τηλεδιάσκεψη εκτάκτως την Τρίτη 24/3 στις 11.10πμ *Παρακαλώ μπείτε στο www.webex.com και κατεβάστε την εφαρμογή (που λειτουργεί και από κινητό) πριν από τη μέρα και ώρα του μαθήματος.  Ενημερώστε με αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια. 


Για το μάθημα "Θεωρία και εφαρμογές της σχολικής ψυχολογίας: γνωστικές διεργασίες" 1η συνάντηση με τηλεδιάσκεψη εκτάκτως την Τρίτη 24/3 στις 9.15πμ. *Παρακαλώ μπείτε στο www.webex.com και κατεβάστε την εφαρμογή (που λειτουργεί και από κινητό) πριν από τη μέρα και ώρα του μαθήματος.  Ενημερώστε με αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια. 


το μάθημα "Ανάπτυξη Μαθηματικής Σκέψης" θα γίνεται κάθε Παρασκευή στις 9.00 (έναρξη 27/3/20) σε σύγχρονη διδασκαλία μέσω του συνδέσμου https://meet.jit.si/Samartzi 


το μάθημα "Γνωστική Ανάπτυξη" θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 9.00 (έναρξη 24/3/20)  σε σύγχρονη διδασκαλία μέσω του συνδέσμου https://meet.jit.si/Samartzi .


Για τη διδασκαλία του μαθήματος Κλινική Ψυχολογία και Ψυχολογία της Υγείας στην Πράξη, θα γίνει σύνδεση την Τρίτη και ώρα 15.00 μέσω skype for business. Καλούνται οι φοιτητές να συνδεθούν . Σχετικές ειδοποιήσεις και link έχουν σταλεί στο open class 


Για τη διδασκαλία του μαθήματος Εισαγωγή στη Ψυχολογία της Υγείας, θα γίνει σύνδεση την Παρασκευή και ώρα 09.00 μέσω skype for business. Καλούνται οι φοιτητές να συνδεθούν. Σχετικές ειδοποιήσεις και link θα σταλούν  στο open class 


οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο υποστήριξης πτυχιακών εργασιών παρακαλούνται να υποβάλουν άμεσα αίτημα εγγραφής στο e-class ώστε από σήμερα να έχουν πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος και να λαμβάνουν τις ειδοποιήσεις της διδάσκουσας.


 

Δραστηριότητες του Τμήματος

Συνέδρια - Ημερίδες - Σεμινάρια

​Δημοσιεύσεις – Βιβλία Μελών ΔΕΠ

Προσκεκλημένες Ομιλίες

Εξωτερική αξιολόγηση του Τμήματος Ψυχολογίας

 

Επικοινωνία - Contact

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα

136, Syngrou Av., Athens 17671, Greece 

Ώρες υποδοχής Γραμματείας- Admission hours:

Τρίτη 10:00 - 13:00   -   Thursday 10:00-13:00

Email: psych@panteion.gr